Latest Events

No events

Rabobank biedt sinds 1989 een complete financiële dienstverlening voor haar Nederlandse klanten in Spanje. We zijn gespecialiseerd in financiering van investeringen, verstrekken van krediet voor werkkapitaal, bevoorschotting van debiteuren, stellen van bankgaranties en diverse andere financieringsoplossingen.

Internationaal zakendoen via uw eigen Rabobank

Als internationaal actieve ondernemer wilt u een bank die u vertrouwt en die uw internationale bankzaken goed regelt. Wat uw internationale activiteiten ook zijn, de Rabobank kan u daarbij ondersteunen. Zakendoen op wereldniveau, via uw eigen Rabobank.

Groot internationaal netwerk

Waar ter wereld u ook zaken wilt doen, de Rabobank is u graag van dienst. Wij zijn met ruim 600 eigen vestigingen actief in 46 landen en hebben een groot netwerk met internationale zakelijke partners. De Rabobank gaat verder. Dat is het idee.

Investeren in Spanje?

Een eerste mogelijkheid is het rechtstreeks financieren van uw investeringsplannen door uw eigen Rabobank in Nederland. Uw Spaanse dochtermaatschappij wordt direct door ons gefinancierd. En indien het nodig is, kunnen wij Spaanse zekerheden vestigen, bijvoorbeeld op uw bedrijfspand. Alles vanuit Nederland!
Rabobank International is gevestigd in Madrid en bedient grotere Nederlandse bedrijven op gebied van financieren, trade services, fusies en overnames en andere corporate bankdiensten.

Uw eigen accountmanager werkt samen met een International Finance Manager om voor u de beste financieringsoplossing uit te werken. Landspecifieke kennis wordt verkregen van onze eigen International Desks. Zij kunnen ook u in het Nederlands te woord staan, om u rondom uw investeringsplannen te adviseren.
Rabobank. Verrassend internationaal. Overtuig uzelf.

 

Rafael Calvo, 39A
Madrid 28010
tel. 91 436 40 34
fax. 91 436 40 20
mob. 655 827 188

https://www.rabobank.nl/bedrijven/servicemenu/english_pages/international_business/

Manager International Desk Spain & Portugal

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.