DBC Lunch 8 november

5 maanden geleden

In 1996 werd door Jeroen Oskam het bedrijf EuroEconomics opgericht.  Vanuit een piepkleine slaapkamer vlakbij de Ramblas (Barcelona) nam hij het initiatief om buitenlandse bedrijven die succesvol zaken wilden doen in Spanje, daarin te helpen en te begeleiden. 25 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot de huidige EuroEconomics Group.

Met een team van ruim 100 adviseurs, fiscalisten, juristen, advocaten, boekhouders, salarisadministrateurs en client support medewerkers, biedt het bedrijf de meest complete high level dienstverlening aan opdrachtgevers uit alle delen van de wereld.

Met vestigingen in Alicante, Barcelona, Girona, Madrid, Mallorca, Marbella, Santander en Sevilla is EuroEconomics het grootste zelfstandige kantoor in Spanje dat zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Op onze onze lunch van 8 november, vertelde Jeroen ons meer over de verschillende groeifases die je doorloopt als ondernemer en de uitdagingen alswel tegenslagen waar je vanaf de eerste pioniersfase mee wordt geconfronteerd.